van Paulien
Ingrediënten
2 kip(dijbeen)filets
1 rode paprika
blik tomaten zonder het sap
ui
knoflook, zout, ½ tl komijn, bieslook
5 dl kippebouillon (of minder)
3½ dl slagroom
kaas
tortillas (zachte)
Bereiding
Snijd de tomaten en de paprika in kleine blokjes, de ui in snippers en de knoflook in plakjes. Doe de kip, de tomaat, paprika, ui, knoflook, zout, komijn en kippebouillon in een pan. Laat het 30 minuten koken met het deksel erop.
Verwarm de oven voor op 200° C.
Haal de kip uit de pan en snijd hem in kleine blokjes.
Laat de bouillon tot de helft (of de gewenste dikte) inkoken en doe hem over in een ovenschaal.
Vul de tortillas met de kip en rol ze op. Leg ze op de saus. Giet de slagroom erover en strooi er tenslotte geraspte kaas over.
Zet de schotel 25 minuten in de oven. Snipper er na het bakken de bieslook over.
Categorie
Vlees en vis, kip en ei